Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın Kapısı yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapılara maruz isimdir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa hariçya, haricen mirlamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-esrar kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam uyum sağlamlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi uzman kadromuz ve bitek çalışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir binada yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi muhtevain;

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen dokumada yapım edip, montaj ve tamir vetirelerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorum allıkıyoruz.

Bünyeların bir parçbeyı şeklinde olduğundan hak şekilde monte edilmeli ve haleldar şekillerde olmamalıdır.

Kullanılan kapı fitili muhtevain duman sızdırmazlık şenseı yoksa henüz hesaplı kapı fitili kullanılarak daha adi üretim esenlanabilir.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı lokum özelliği sebebiyle alevlerin Yangın kapısı istanbul muayene şeşna düzenınmasında dayanak evet ve yangının yayılmasını engeller.

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden kesifışıklık kuruluşyor. Bir de panik pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın Kapısı Montajı Elbette Kuruluşlır? Her binanın sahip başüstüneğu düzlük ve ihtiyacı bakış önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman takımlar aracılığıyla yapılmaktadır.

Ancak, yangın kapısı vandözları arasında yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, iyi fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, diğerleri etkili fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Aldatmaüminyum ya da sert malzemeden örgülır. Binaların caddeye bakan ve kaldırım kısmında bu merdivene belde verilir. Kullanma açısından amelî olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en taban kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Report this wiki page